in zuivere wol

zuivere wol & madame foret

Hoi!

Leuk dat je rondkijkt bij Zuivere Wol. Afgelopen jaar heeft mijn lieve vriendin Madame Forêt ons voorzien van inspirerende blogs over eerlijke kleding. Zuivere Wol neemt het stokje van haar over en ik zal jullie voorzien van regelmatige posts met shopping-tips, awesome merken, gedachten en informatie. Ik krijg regelmatig vragen als: Waar koop ik ‘goede’ kleding? Ze zeggen dat de consument macht heeft maar hoe gebruik ik die? Waarom is fair trade kleding duurder? Hoe maak ik goede keuzes met een strak budget?

Dit blog is ontstaan om antwoord op deze en vele andere vragen te geven. Ik ben al een paar jaar bezig met het wel en wee van fair trade kleding en ik deel graag m’n ervaringen en ideeën met jullie. Dat is Zuivere Wol.

Stuur me vooral een berichtje via het contactformulier met je vragen over kleding en dan zal ik m’n best doen om daar blogs over te schrijven.

Zoals MF zegt: Buy less, choose ethical, and appreciate.

Liefs, Christine

*Met dank aan Willemijn voor het bedenken van de naam
* Fotocredits: Sjuul Fotografie

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Schrijf een reactie

Reactie